Mrt

EKOLOJİK TUĞLALARLA GERİ DÖNÜŞÜMÜ AÇIKLAYAN, YAPARAK YAŞAYARAK VE SOMUT ÖĞRENME DENEYİMİ SAĞLAYAN PROJEMİZDE, ÇOCUKLAR OKULÖNCESİ  ÖĞRETMENİ  SELDA KIZILSERT YÖNETİMİNDE PROJEYE BAŞLADI. ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca İl ikincisi olan 4-C sınıfı öğrencisi Sena Kalkan’ı, ailesini ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi özel sayısı yayınlandı.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenerek öğrencilerin nasıl davranımaları gerektiği öğretildi.

Ekm

Okula uyum haftası kapsamında okulumuzun rehber öğretmeni 1.sınıf öğrenci velilerimize seminer verdi.

Ara

Emniyet Müdürlüğünün okullarda madde bağımlılığı semineri okulumuz velilelerine ve öğretmenlerine yönelik çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştrildi.

Mrt

Ülkemizde yaşanan büyük deprem afetinin meydana getirdiği olumsuzlukları gidermek amacıyla okulumuz Rehber Öğretmeni  tarafından velilerimize  psikososyal destek eğitimi verildi.

Kas

81 ilde yapılan 'Çök-Kapan-Tutun' tatbitakatı saat 11.00 da okulmuzun tüm sınıflarında öğretmenlerimiz eşliğinde uygulandı.

Nis

Kitaplar Konuşuyor Projesi kapsamında okulumuz okul öncesi öğretmeni Selda KIZILSERT  tarafından sene sonu sergisi düzenlendi.

Şbt

"Kitaplar Konuşuyor Projesi" kapsamında Şubat ayı etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen okul öncesi öğretmenimiz Selda KIZILSERT'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ekim ayında başladığımız Kitaplar Konuşuyor ( Books Are Talking) projemiz Okulöncesi Öğretmenimiz Selda Kızılsert'in Koordinatörlüğünde çalışmalarına devam etmektedir

Şbt

Kullanıdğımız malzemeler çöp değil, onları dönüştür sesleri öğren, dönüştür ritim tut, dönüştür sınıfı süsle ve hatta dönüştür bir canlıya hayat ol. Geri dönüştüren minik eller projesi ile okul öncesi dönemde çocuklara geri dönüşüm bilincini kazandırırken geri dönüştürdükleri ürünleri günlük hayatlarında kullanmalarını sağlayarak, yaparak yaşayarak öğrenmelerini amaçlıyoruz. Doğaya can olmayı görevimiz olarak görüyoruz. Geri dönüşüme minik ellerimiz hazır...

May

OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ SELDA KIZILSERT TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN BENİM ATÖLYEM DOĞA E-TWİNNİNG PROJESİ OYUN KİTABI VE SANAL SERGİSİ YAYINLANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZİ KUTLARIZ.

May

ANLATAN MİNİK ELLER E-TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ GÜLSÜM DOĞAN'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

ANLATAN MİNİK ELLER PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENİMİZ GÜLSÜM DOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADILAR