Çedes

Mrt

Vatan sevgisi konulu panomuz 4/D sınıf öğretmenimiz ve öğrencileri tarafından hazırlanarak panoya asıldı. Emeği geçen öğretmenimize teşşekür ederiz.

Mrt

11 ayın Sultanı Ramazan ayı okul panomuz Din Kültürü öğretmeni ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak asılmıştır. Emeği geçen öğretmninimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esaslarında  yer alan eğitim faaliyetleri kapsamında okulumuz 4/D sınıfı öğrenci ve velileriyle birlikte Kadın Futbol A Milli Takımımızın Litvanyayla yaptığı futbol müsabakasını izlemeye gittik.

Ock

ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esaslarında  yer alan eğitim faaliyetleri kapsamında okulumuz 4/D sınıfı öğrencilerimizle birlikte Sevgili Peygamberimiz (S.A.V)'in dünyaya kutlu gelişini müjdeleyen Mevlit Kandilini kutladık. Emeği geçen öğretmenimize,öğrenci ve velilelerimize teşekkür ederiz.

Ock

ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esaslarında  yer alan eğitim faaliyetleri kapsamında okulumuz 4/D sınıfı öğrenci ve velileriyle birlikte kitap fuarına katılım yapılmıştır. Emeği geçen başta sınıf öğretmenimiz, tüm öğrencilerimiz ve velilere teşekkür ederiz.

Ock

ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esaslarında  yer alan eğitim faaliyetleri kapsamında okulmuz 4/D sınıfı öğretmeni tarafından veli ve öğrenci ziyareti yapılmıştır.