ELAZIĞ / MERKEZ - Bahçelievler İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri

Şbt

3/B sınıfı öğretmenimizin dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında hazırladığı ata sözleri çalışmasını okulumuzun panosuna astık. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.