MUHAMMED ÇELİK - OKUL MÜDÜRÜ

1984 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. 2005 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şanlıurfa ili Siverek ilçesi Konurtepe İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Bu okulda 2005-2007 yılları arasında müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. 2007-2008 yılları arasında yedek subay olarak İzmir Foça ve Şırnak´ta askerlik görevini tamamladı. 2008-2013 yılları arasında aynı okulda okul müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans programına başladı. 2015 yılında "Dördüncü Sınıf Öğretmenlerinin Yaşamımızdaki Elektrik Ünitesi Kapsamında Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi Seviyelerinin belirlenmesi" konulu tez çalışması ile mezun oldu. 2013 yılı Eylül ayında Hankendi İlkokuluna özür grubu ataması ile sınıf öğretmeni olarak atandı. 2019 yılında yapılan EKYS (Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı) neticesinde Yakup Şevki Paşa İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2020 yılı Temmuz ayında yine EKYS puanı ile okulumuzda önce kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2020 yılı Eylül ayından itibaren de okul müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.