e-Twinning

Mrt

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı  (Europen Schoolnet)  tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketi)  almaya hak kazanmıştır.

Iron(No Label), Bronze, Silver ve Gold Label olarak kategorilendirilen sistemde  ilk aşamada  18 ay süreyle  Bronze Label (Bronz Etiket)  alan okulumuz oluşturulan eylem planına göre çalışmalarını yaparak 2025 yılı Eylül ayında  tekrar puanlandırılacak ve Silver ya da Gold Label seviyesinde etiket almaya hak kazanacaktır.

Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara  uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Mrt

News Planet Earth adlı e -twinning projemiz kapsamında Portekizli proje ortağımız Elza öğretmen ve öğrencileriyle dün yaptığımız webinarda 'Demokrasi Hakkı' başlığında hazırladığımız soruları 4. sınıf öğrencilerimiz Portekizli öğrenci arkadaşlarına sorup onlardan gelen soruları da yanıtladılar.

Mrt

Okulmuzda sene sonu kermes şenliği gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ahıska Türkü çocukları için okulumuz  tarafından eğlence programı düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Duru Saatçi “Jandarma” konulu resim yarışmasında il 3.sü olarak ödülünü Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan almıştır. Kendisini ve sınıf öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz e twinnig kurul toplantısı müdürümüz başkanlığında diğer öğretmenlermizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Doğayla büyüyorum e twinning projesi tanıtım broşürü anasınıfı öğretmenimiz Selda Kızılsert tarafından hazırlanmıştır. Proje kapsamında amacımız küresel ısınmanın durdurulmasına yardımcı olarak ormanlarımızı korumak,yeniden  tasarlamak ve geri döünüştürmektir.

Ock

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Gülsüm Doğan öğrencileri ile birlikte “CITY OF THE FUTURE WITH STEM” (STEM’le Geleceğin Şehri) isimli eTwinning projesine başlıyor.

Projede;Türkiye(10), Azerbaycan(1), Portekiz(1), Romanya(1), Gürcistan(1), Ürdün(1), Karadağ(1), Yunanistan(2) olmak üzere toplamda 18 ortak bulunmakta.

Projemizde öğrencilerimize 21. yy becerileri kazandırmak. Örneğin; eleştirel düşünme ve problem çözme, iletişim ve iş birliği, yaratıcılık ve inovasyon, esneklik ve uyum, sosyal ve kültürlerarası ilişki, üretkenlik ve sorumluluk gibi beceriler kazandırmak asıl amaçlarımızdan.

Stem yaklaşımıyla çeşitli aylık etkinlikler, öğretmen ve öğrenci webinarları, çeşitli web2 araçları kullanımı vb. çalışmalarla projemiz devam edecektir.